„Mano forma jau geresnė nei buvo prieš tai – numečiau 5,5 kilogramo. Dabar jaučiuosi geriau, bet dar reikia nemažai padirbėti. Lieku po treniruočių ir sportuoju papildomai, vyriausiojo trenerio asistentai man padeda. Žinoma, norėčiau žaisti ilgiau. Mano tikslas – padėti komandai laimėti visais įmanomais būdais“, – sakė „Lietuvos ryto“ naujokas.

DELFI antradienį paklaustas apie legionierių iš Ukrainos, ekipos vairininkas Virginijus Šeškus davė jam dvi savaites, po kurių aukštaūgis privalo demonstruoti optimalią formą.

Pats K. Natiažka ketina numesti dar apie 5 kilogramus. Tiesa, Ukrainos rinktinės atstovas tvirtino pastaruosius du sezonus svėręs 130 kg. ar daugiau, ir buvusiems treneriams tai esą netrukdė.

Iš Mariupolio „Azovmaš“ (Ukraina) klubo atvykęs vidurio puolėjas sezono pradžioje per rungtynes Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) aikštėje vidutiniškai praleidžia vos po 5 min. ir pelno po 2 taškus.

Epizodinis vaidmuo jo turėtų laukti ir trečiadienio Europos taurės varžybų dvikovoje su Belgrado „Partizan“ (Serbija) ekipa, bet jei ukrainietis iki spalio pabaigos nesugebės pademonstruoti konkurencingo žaidimo, jo karjera Lietuvoje gali baigtis vos prasidėjusi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)