Dabar galiojančioje sutartyje yra sąlyga, leidžianti vasarą K. Lowry savanoriškai nutraukti sutartį, galiojančią iki 2018-ųjų. Šia galimybe 183 cm ūgio gynėjas ketina pasinaudoti, nes norėtų uždirbti daugiau nei 12 mln. JAV dolerių per sezoną.

„Jeigu esi komandos veidas ir lyderis, o pats dėl klubo atiduoti visas savo jėgas – pokalbis turėtų būti lengvas, – „Yahoo Sports“ kalbėjo olimpinis čempionas. – Manau, kad tai turėtų būti situacija, kuomet žaidėjui net nereikia kalbėtis su kitomis komandomis. DeMaras net neturėjo tokios progos (pasirašė 5-erių metų ir 139 mln. JAV dolerių vertės sutartį)...“

„Manyčiau, kad spalio 1-ą dieną 00:01 val. derybos turėtų būti baigtos. Jeigu ne – būsiu atviras visiems pasiūlymams“, – pridėjo K. Lowry.

Praėjusiame sezone K. Lowry vidutiniškai rinkdavo 21,2 taško, 6,4 rezultatyvaus perdavimo ir 4,7 atkovoto kamuolio.

Artėjančią vasarą NBA laisvųjų agentų turguje dar bus tokio ryškumo gynėjai kaip Chrisas Paulas ir Stephenas Curry. Tiesa, pastarasis ketina karjerą toliau tęsti „Warriors“ gretose.

Nuo 2017-2018 metų sezono NBA „algų kepurė“ šoktelės net iki 102 mln. JAV dolerių, todėl nieko keisto, kad žaidėjai siekia iš to gauti didesnės naudos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)