Sutartis sudaryta pagal NBA naujokams nustatytas sąlygas: per pirmąjį sezoną J. Valančiūnas turėtų uždirbti 3,4 mln. dolerių, per antrąjį – 3,5 mln. dolerių.

2014 metais „Raptors“ turės teisę pratęsti sutartį trečiam sezonui, o po jo ir ketvirtam. Už trečiąjį sezoną lietuviui numatyta 3,7 mln. dolerių, už ketvirtąjį – 4,7 mln. dolerių atlyginimas.

Iš viso per ketverius metus „Raptors” J.Valančiūnui turėtų sumokėti 15,3 mln. JAV dolerių.

Tuo metu pernai naujokų biržoje 20-uoju pakviestas 21-erių metų Donatas Motiejūnas per ketverius metus pagal kontraktą „2+1+1“ Hjustono „Rockets“ gretose turėtų uždirbti 6,5 mln. JAV dolerių.

Primename, kad 2011 metų birželio 23-ą dieną Naujajame Džersyje (JAV) NBA naujokų biržoje J. Valančiūnas penktuoju šaukimu buvo pasirinktas būtent „Raptors“ klubo. Taip anksti Lietuvos atstovo pavardė kasmetiniame pajėgiausios planetoje krepšinio lygos renginyje neskambėjo nė karto per visą jo istoriją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (248)