Kojos skausmus rungtynėse su Panevėžio „Lietkabeliu“ pajutusiam krepšininkui penktadienį buvo atlikti tyrimai. Buvo baiminamasi, kad vasarą „Juventus“ gretas sustiprinęs krepšininkas patyrė stresinį pėdos lūžį, tačiau blogiausias variantas nepasitvirtino – lūžio nenustatyta.

Po atliktų tyrimų nustatyta pėdos kaulo pažeidimų. Operacijos neprireiks, tačiau gydymas užtruks apie mėnesį. Dar bent dviejų savaičių prireiks, kol žaidėjas bus pasiruošęs sugrįžti į aikštelę.

Šią vasarą į Uteną atvykęs 26-erių šiaulietis, vilkint „Juventus“ komandos marškinėlius, spėjo sužaisti ketverias oficialias rungtynes. Per vidutiniškai 27 aikštelėje praleistas minutes žaidėjas pelnė po 8,8 taško, atliko po 3,3 rezultatyvaus perdavimo bei atkovojo po 4 kamuolius.

Utenos „Juventus“ ekipa jau artėjantį sekmadienį sužais dar vienerias LKL rungtynes, kuriose susitiks su Alytaus „Sintek-Dzūkija“ krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)