Į pirmą stovyklą susirinko šeši krepšininkai: Aidas Viskontas, Edgaras Stanionis, Martynas Linkevičius, Egidijus Dimša, Edgaras Želionis ir komandos peržiūroje dalyvaujantis 24-erių metų 200 cm ūgio puolėjas Paulius Petrilevičius.

Šio krepšininko paslaugų komandai prireikė dėl to, jog po abiejų čiurnų operacijų dar apie mėnesį sportuoti negalės Saulius Kulvietis.

Ar praėjusį sezoną Marijampolės „Sūduvos“ komandoje žaidęs ir vienu geriausių Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) krepšininkų buvęs ir daug gerų atsiliepimų sulaukęs P. Petrilevičius liks „Juventus“ klube, paaiškės po trenerių sprendimo.

Puolėjas praėjusį sezoną per 27 aikštelėje praleistas minutes rinko po 14 taškų, atkovojo po 8,1 kamuolio, atliko po 1,7 rezultatyvaus perdavimo, blokavo po 0,5 metimo ir komandos sąskaitą papildydavo 19,9 naudingumo balo.

Antradienį prie komandos, kurios treniruotes veda fizinio parengimo treneris Mantas Saliamonas, prisijungs Rolandas Alijevas, o savaitės pabaigoje – Arminas Urbutis ir su bendraamžiais sportuojantis Arijus Pašakarnys.

Klubas ir toliau aktyviai ieško atakuojančio gynėjo. Vedamos derybos su keliais užsieniečiai ir tikimąsi, jog artimiausiu metu bus pasiektas susitarimas, o trenerių pasirinktas krepšininkas į Uteną turėtų atvykti artimiausiu metu.

Dvi artimiausias savaites „Juventus“ komanda lies prakaitą fizinio rengimo stovykloje, o rugpjūčio 30 dieną bus surengta pirma treniruotė Utenos arenoje.

Antano Sireikos auklėtiniai draugiškų rungtynių ciklą turėtų pradėti rugsėjo 5 dieną maču Druskininkuose su Kazachstano rinktine. Kiek vėliau „Juventus“ dalyvaus šešių komandų turnyre Prienuose ir sužais dar kelis kontrolinius susitikimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją