Nuo rugpjūčio 15 dienos „Juventus“ žaidėjai dešimt dienų praleido Dubingiuose gerindami fizinį pasiruošimą, o nuo rugpjūčio 26-osios persikėlė į Uteną ir jau treniravosi krepšinio aikštelėje.

Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) pirmenybėms besiruošiančios ekipos treniruočių vairą perėmė vyriausiasis treneris Žydrūnas Urbonas ir jo asistentas Vidas Ginevičius, o fizinio pasirengimo etapą pakeitė taktinės treniruotės ir draugiškų rungtynių ciklas.

Pirmąją rudens dieną „Juventus“ komanda pažymės kontrolinėmis rungtynėmis Anykščiuose, kurios vyks už uždarų durų. Ž. Urbono auklėtinių laukia jėgų patikrinimas su puikiai pažįstama Krasnojarsko „Jenisej“ komanda.

Praėjusiame sezone su „Jenisej“ ekipa uteniškiams teko kautis FIBA Čempionų lygos grupių etape. Krasnojarske vykusiose rungtynėse „Juventus“ patyrė labai skaudų pralaimėjimą, kai dar ketvirtojo kėlinio pradžioje turėjo milžinišką persvarą ir galiausiai ją išbarstė bei varžovams nusileido 4 taškų skirtumu (81:85).

Tuo metu atsakomosiose rungtynėse Utenoje šeimininkai parodė charakterį ir atsiteisė įveikdami Rusijos klubą 8 taškais (81:73).

Rungtynėse su Krasnojarsko komanda nežais reabilitaciją po patirtos sunkios Achilo sausgyslės traumos vis dar atliekantis Kenny Gainesas.

Klubas dar nebaigė tarpsezonio darbų, šiuo metu „Juventus“ vis dar ieško atakų organizatoriaus ir vidurio puolėjo.

Primename, kad vis dar galite įsigyti abonementus į visas artėjančio sezono oficialias rungtynes. Abonementais, kurių kaina 70-80 eurų (moksleiviams, studentams, senjorams ir neįgaliesiems taikoma 50 proc. nuolaida) prekiaujame „Maxima“ (Aušros g.) informacijos kasoje, kino namų „Taurapilis“ (Aušros g.) informacijos kasoje, Turizmo informacijos centre (Stoties g.) bei www.tiketa.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)