2003 metų Europos čempionas Utenos klube rungtyniaus iki sezono pabaigos.

Krepšininkas taip pat yra žaidęs Kauno "Laveros", "Atleto" bei "Žalgirio" komandose, Stambulo "Besiktas" (Turkija), Ostendės "Telindus" (Belgija), Stambulo "Fenerbahce-Ulker" (Turkija), Tel Avivo "Hapoel" (Izraelis), Kapo d'Orlando "Upea" (Italija), Fuenlabrados "Alta Gestion" (Ispanija) bei "Šiaulių" ekipose.

V. Praškevičius 1996 metais tapo Europos jaunimo (iki 22 metų) čempionu, savo kolekcijoje taip pat turi LKL antrosios ir trečiosios vietos nugalėtojo titulus. Puolėjas taip pat yra iškovojęs Europos taurę, du kartus tapo Belgijos čempionu, sykį iškovojo Izraelio pirmenybių sidabro medalius bei po kartą triumfavo Belgijos ir Turkijos taurės turnyruose.

Praėjusį sezoną V. Praškevičius rungtyniavo "Šiaulių" klube ir LKL pirmenybėse per rungtynes vidutiniškai rinko po 11,3 taško, atkovojo po 5,7 kamuolio bei atliko po 2 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją