Su „Lietkabeliui“ praėjusią vasarą sutartį pasirašęs snaiperis pasiliko galimybę išvykti iš komandos.

Šaltinių duomenimis, A. Juškevičius buvo brangiausiai apmokamas Panevėžio ekipos žaidėjas. Per mėnesį jis gaudavo apie 12 tūkst. eurų.

Turkijos pirmenybėse 10-oje vietoje žengiantis „Galatasaray“ nesėkmingai žaidžia ir Europos taurės „Top 16“ varžybose – E grupėje kol kas neiškovojo nė vienos pergalės.

A. Juškevičius šioje Stambulo komandoje turėtų žaisti likusį šį ir kitą sezoną.

LKL pirmenybėse A. Juškevičius vidutiniškai per 27 minutes pelnė 13,2 taško, atkovojo 3,6 kamuolio, atliko 2,9 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 15,1 naudingumo balo.

Europos taurėje krepšininko statistika buvo panaši – 12 taškų, 3,6 atkovoto kamuolio, 3 rezultatyvūs perdavimai ir 12,9 naudingumo balo per 28 žaidimo minutes.

Krepšininkas per savo karjerą žaidė Kauno „Žalgirio“, Prienų „Rūdupio“, vokiečių Brėmerhafeno „Eisbaren“, Vilniaus „Lietuvos ryto“, ispanų Saragosos „Tecnycontos“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ komandose.

A. Juškevičius su kaupu išnaudojo Lietuvos rinktinės trenerio Dainiaus Adomaičio pasitikėjimą, kurio buvo pakviestas vykti kartu į Europos krepšinio čempionatą pernai vietoje traumuoto Luko Lekavičiaus.

„Eurobasket 2017“ turnyre gynėjas išsiskyrė šaltakraujiškais sprendimais, neįtikėtinais metimais iš toli, vertusiais už galvos imtis ne tik varžovus, bet ir savo komandos draugus.

Paskutinių sekundžių meistras vidutiniškai per rungtynes pelnė 7,2 taško, atkovojo 1,2 kamuolio ir atliko 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Geriausias rungtynes Europos pirmenybėse A. Juškevičius žaidė su Italija – per 22 minutes pelnė 20 taškų (4/4 dvitaškiai, 4/6 tritaškiai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)