Pirmasis prie „Wolves“ klubo oficialiai prisijungęs Adas Juškevičius pripažino, kad treneris Rimas Kurtinaitis, garsėjantis sunkiomis treniruotėmis, savo reputaciją pateisina.

„Net neatsimenu, kada paskutinį kartą teko taip nemažai sportuoti. Kaip sakoma, jaučiasi, kad šarnyrai jau nori poilsio. Tikiuosi, kad tas sunkus darbas atneš vaisių. Nes tik per sunkų darbą gali pasiekti gerų rezultatų“, – neabejojo krepšininkas.

Pasak jo, stovyklos pradžioje treneriai orientavosi į traumų prevenciją ir fizinės būklės gerinimą gryname ore, stovyklai įpusėjus vis daugiau laiko praleidžiama krepšinio salėje.

Paklaustas apie naujais suburtos komandos mikroklimatą ir tarpusavio ryšių atsiradimą, vienas labiausiai patyrusių „Wolves“ žaidėjų neabejojo, kad svarbiausia yra įtraukti komandos legionierius, nes lietuviai vienas kitą ir taip pažįsta neblogai.

Jo nuomone, abu šiuo metu su komanda dirbantys užsieniečiai – Ahmadas Caveras ir Hugo Invernizzi – neturės problemų pritampant prie lietuvių branduolio.

„Bandome juos integruoti į grupę, supažindinti su Lietuva. Jie labai puikūs vaikinai, klausosi. O tai yra svarbiausia. Jei esi žingeidus, nori viską kuo greičiau perprasti, tai reikia klausyti. Jie tą puikiai daro. Manau, kad viskas juda gera linkme. Tvarkingi, ramūs, neišsišokantys vaikinai, gerai perima žinias.

Aš su Hugo žaidžiau Prancūzijos „Nanterre“ klube, jį puikiai žinau. Problemų nekeliantis žmogus, geras žaidėjas. Ahmadas irgi yra visiškai ramus žmogus, naujokas Europoje. Jis nori čia įsitvirtinti. Labai puikiai dirba, klausosi nurodymų“, – atsiliepė A. Juškevičius.

Draugiškų rungtynių ciklą „Wolves“ pradės kitą savaitę rungtynėmis su Prienų „Labas Gas“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją