Du rimtus pirkinius šią savaitę įsigijo reabilituotis trokštanti „Barcelona“, kurią ir kitą sezoną treniruos serbas Svetislavas Pešičius.

Barselonos krepšinio klubo priekinę liniją sustiprino patyręs amerikietis Chrisas Singletonas praėjusį sezoną atstovavęs Atėnų „Panathinaikos“.

28-erių metų 206 cm ūgio puolėjas su katalonais susitarė dėl vienų metų trukmės sutarties. Skelbiama, kad per sezoną aukštaūgis uždirbs apie 2 mln. eurų.

Vienu iš geriausių savo pozicijos žaidėjų Europoje laikomas Ch. Singletonas praėjusį sezoną Atėnuose vidutiniškai pelnė po 12 taškų, atkovojo po 5,9 kamuolio ir krepšį atakavo 54 proc. taiklumu.

Tai nebuvo vienintelis „Barcelonos“ krustelėjimas žaidėjų rinkoje.

Sankt Peterburgo „Zenit“ klubas patvirtino informaciją, kad prie S. Pešičiaus kariaunos jungiasi ir buvęs vienas iš Rusijos komandos lyderių, snaiperis Kyle'as Kuricas.

Sunkią galvos ligą išsigydęs amerikietis, turintis ir Slovakijos pasą, praėjusį sezoną VTB Vieningoje lygoje rinko po 16,4 taško ir tritaškius metė 38 proc. taiklumu.

Sutarties tarp „Barcelonos“ ir K. Kurico sąlygos kol kas neskelbiamos.

Tuo metu Maskvos CSKA paskelbė apie pirmąjį šio sezono naujoką. Juo tapo Italijos rinktinės gynėjas, 30-metis 193 ūgio Danielis Hackettas.

Praėjusį sezoną Bambergo „Brose“ komandai atstovavęs gynėjas dar turėjo galiojančią sutartį su Vokietijos klubu, tačiau CSKA ją perpirko.

Praėjusė sezoną įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo pozicijose galintis rungtyniauti D. Hackettas Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 9,6 taško, atliko po 3,4 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 2,7 atšokusio kamuolio.

CSKA komandoje jis greičiausiai užims nepritapusio ir Maskvą jau palikusio buvusio žalgiriečio Leo Westermanno vietą.

Giorgios Papagiannis

Savo ruožtu Atėnų „Panathinaikos“ klubas nusitaikė į aukštaūgį graiką Giorgios Papagiannį, skelbia Eurohoops.

21-erių metų 216 cm ūgio milžinas neįtiko Portlando „Trail Blazers“ klubui ir greičiausiai sugrįš į Europą, o labiausiai tikėtina stotelė – Atėnų komanda, kuriai graikas jau priklausė 2014-2016 m.

Taip pat trečiadienį oficialiai paskelbta, kad „Panathinaikos“ pratęsė sutartį su 28-erių Graikijos rinktinės gynėju Nikos Pappu, Atėnuose tikrai liekančiu iki 2020-ųjų.

„Žaliesiems“ ištikimas krepšininkas PAO gretose žaidžia nuo 2013-ųjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)