M. Delašas nugaros skausmus pajautė antradienio treniruotėje.

Kroatas atvyko į treniruotę trečiadienį, tačiau, kaip sako J. Plaza, M. Delašas negali atlikti elementarių judesių, jau nekalbant apie žaidimą. Kroatas su komanda trečiadienį nesitreniravo. Kol kas neaišku, ar jis pasirodys aikštėje rungtynėse su „Panathinaikos“ klubu, kuriam atstovauja Jonas Mačiulis.

Nepaisant nesibaigiančių problemų J. Plaza ginklų anksčiau laiko nesudeda.

„Vienas dalykas, ką mes sužinojome, kad „Žalgiris“ turi nepalaužiamą charakterį. Daug dalykų nutiko šį sezoną ir jau nesinori kartoti viso bėdų sąrašo. Mes neturime laiko verkšlenti – mes turime kautis. Laikas įrodyti, kad mes turime pakankamai jėgų ir charakterio savybių varžytis su viena geriausių ekipų Europoje, kokia yra „Panathinaikos“ (...). Mūsų laukia labai labai svarbios rungtynės ir tikiuosi, kad vyrai padarys viską, ką gali ir mums pavyks pagerinti savo poziciją turnyrinėje lentelėje nepaisant to, kad problemų netrūksta“, - sako treneris iš Ispanijos.

Pirmose TOP-16 etapo rungtynėse gruodžio pabaigoje „Žalgiris“ Atėnuose po atkaklios kovos minimalia persvara 66:67 turėjo pripažinti šeimininkų pranašumą.

„Apie „Panathinaikos“ ekipą daug naujų dalykų nepasakysiu. Tai viena iš stipriausių visų laikų Eurolygos komandų. Tikra tiesa, kad mes puikiai kovojome pirmose varžybose varžovų aikštėje ir, mano manymu, nusipelnėme pergalės. Dabar mes esame viena iš komandų, kuri kovoja dėl vietos tarp aštuonių geriausių. Mano manymu, žiūrinti į viso sezono rezultatus mes nusipelnėme ten būti. Taip, varžovų gretose yra Jasonas Kapono, Dimitris Diamantidis, Sofoklis Schortsanitis, Stephane'as Lasme. Aukšto lygio žaidėjų netrūksta, tačiau išvykoje įrodėme, kad galime žaisti ir laimėti“, - sako J. Plaza.

„Žalgiris“ po pirmojo TOP-16 etapo E grupės rato žengia 5-as – trys pergalės ir keturios nesėkmės. Ketvirtą vietą, kuri garantuoja vietą tarp aštuonių geriausiųjų, užima J. Mačiulio atstovaujama ekipa (4/3).

Beje, „Žalgirio“ ir „Panathinaikos“ klubų dvikova paskelbta Eurolygos savaitės rungtynėmis. Susitikimas „Žalgirio“ arenoje prasidės ketvirtadienį, 21.45 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)