– Kokie jausmai užplūdo tik nusileidus į Lietuvą?

– Dabar galvoje tik sukasi mintys, kad laukia puikus sezonas ir sugebėsiu pademonstruoti visas geriausias savo kaip trenerio savybes. Žengiu dar vieną karjeros žingsnį pirmyn. Ne vienas Ispanijos treneris tik svajoja atvykti dirbti į Lietuvą. Man pavyko to pasiekti ir jaučiu, kad čia sugebėsiu tobulėti kartu su komanda.

– Ką jums reiškia galimybė dirbti „Žalgiriu“?

– Ispanijoje žaidžia arba žaidė nemažai žaidėjų, kurie atkeliaudavo būtent iš Lietuvos, iš „Žalgirio“. Šie žaidėjai man visada atrodė įdomūs. Atvirai pasakysiu, kad niekada nesitikėjau, kad teks dirbti su komanda, kuria visada žavėjausi. Teko dirbti su keliais žaidėjais, kurie žaidė „Žalgiryje“. Kalbėjausi su jais, apsitariau.

– Ar stebėjote olimpines žaidynes? Lietuvos rinktinėje žaidė buvo nemažai „Žalgirio“ žaidėjų. Kokį įspūdį susidarėte per žaidynes?

– Manau, kad Lietuvos rinktinei būtų pasisekę kur kas geriau, jei joje būtų žaidęs Robertas Javtokas. Manau, kad tai vienas geriausiai besiginančių aukštaūgių Eurolygoje ir visame pasaulyje. Pastebėjau, kad žaidėjai po atrankos turnyro Venesueloje buvo šiek tiek pervargę. Kitos komandos atrodė guvesnės, - „Kauno dienai“ sakė J. Plaza.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)