Uteniškiai trečiose serijos iki trijų pergalių rungtynėse pralaimėjo net 82:112 ir dabar atsilieka 1:2.

Svečiai iš tūkstančio ežerų krašto per pirmąją mačo pusę nepataikė nė vieno iš 11 mestų tritaškių ir nė iš tolo neprilygo varžovams – 34:59.

Vaizdas aikštėje nepasikeitė ir po didžiosios pertraukos: vienu metu panevėžiečiai buvo susikrovę net 36 taškų persvarą (97:61) ir tik tada kiek atleido savo vadeles.

Nenuostabu, kad tokiu beviltišku saviškių pasirodymu sužavėtas neliko vyriausiasis „Juventus“ treneris Žydrūnas Urbonas.

„Praėjo pirma minutė ir viskas buvo aišku. Ieškojau akimis, kur yra autobuso vairuotojas, nes norėjau važiuoti namo. Gaila, kad jo nebuvo. Būtume nutraukę rungtynes ir išvažiavę, nėra čia ko. Kai savo komandą taip pažįstu, po pirmų minučių žinojau, kad tai – pabaiga. Tiesiog nebuvo energijos. Manau, kad jautėsi nuovargis. Matėsi bendras pasyvumas ir tai, kad net nieko panašaus į kovą, šiandien nebus“, – teigė jis.

Tiesa, paklaustas apie tai, ar iki ketvirtosios akistatos, kuri yra numatyta trečiadienį Utenoje, jo auklėtiniai spės atsigauti, strategas buvo optimistiškas.

„Be abejo, dvi dienos. Tikiu, kad fiziškumo prasme atsigausime“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)