Šeimininkams Nikola Jokičius sušveitė 41 tašką ir atkovojo 11 kamuolių, vis dėlto „Nuggets“ geriau sekėsi tuomet, kai rungtyniavo atsarginiai žaidėjai.

Banguotą kaip Uoliniai kalnai mačą galingiau pradėjo „Heat“, pirmavęs 21:10.

Tuomet Denverio atstovai per kiek daugiau nei minutę įsūdė keturis tritaškius iš eilės ir dviženklį deficitą spėriai pavertė analogiška persvara.

Ketvirtas kėlinys vėl priklausė svečiams iš Floridos, bet jo pabaiga vos nevirto dar vienu dramatišku posūkiu. Likus žaisti 36 sek. N. Jokičius sumažino skirtumą iki panaikinamo vienu metimu, Jimmy Butleris jo nepadidino, ir „Nuggets“ turėjo paskutinę progą išsigelbėti.

Eriko Spoelstros auklėtiniai nesusizgribo stabdyti šeimininkus taktine pražanga ir leido Jamalui Murray atakuoti iš toli – vis dėlto tikslo jis nepasiekė.

Pirmąsias finalo rungtynes taip pat Denveryje „Nuggets“ laimėjo 104:93.

Artimiausi du mūšiai dėl aukso žiedų vyks Majamyje, pirmasis iš jų – naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Lietuvos laiku.

„Nuggets“: Nikola Jokičius 41 (11 atk. kam.), Jamalas Murray 18 (10 rez. perd.), Aaronas Gordonas 12, Bruce'as Brownas 11;

„Heat“: Gabe'as Vincentas 23, Jimmy Butleris (9 rez. perd.) ir Bamas Adebayo (9 atk. kam.) - po 21, Maxas Strusas 14, Duncanas Robinsonas 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją