Penktadienio vakarą Vilerbano ASVEL ekipa namuose žaidė antrąsias Pracūzijos moterų čempionato (LFB) rungtynes, bet talentingoji lietuvė jas stebėjo nuo atsarginių suolo dėl skaudančios čiurnos.

ASVEL (0/2) pritrūko palangiškės pagalbos ir patyrė netikėtą nesėkmę 77:82 (23:18, 12:21, 20:20, 22:23) prieš Landerno „Bretagne“ (3/2) klubą.

Šeimininkės pirmavo iki ketvirto kėlinio vidurio (67:65), tačiau nesugebėjo pergalingai užbaigti susitikimo.

ASVEL žaidėjų, pataikiusių vos 4 tritaškius iš 20, nuo skaudaus pralaimėjimo neišgelbėjo net 34-i prancūzės Marine Johannes pelnyti taškai.

Tuo metu dukart WNBA čempionė Alysha Clark šįkart pridėjo tik 7 taškus.

Pirmame mače Vilerbano atstovės 62:74 svečiuose neatsilaikė prieš Buržo „Tango“, o J. Jocytė į tą dvikovą net nevyko.

„Turiu šiokių tokių sveikatos problemų. Ne paslaptis, kad jau kelerius metus nuo augimo man skauda kelį. Mane vis apžiūri, ar geriau, ar blogiau jis laikosi. Dabar augti jau sustojau, tai turėtų viskas būti tik geriau“, – „Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ tikino Justė.

Primename, kad dabar J. Jocytė turėtų prisijungti prie Lietuvos moterų krepšinio rinktinės, kuri jau ketvirtadienį, lapkričio 12 dieną, Stambule žais Europos čempionato atrankos rungtynes su Serbija.

Lietuvės pirmame E grupės ture namie 108:43 įveikė Albaniją, o antrame išvykoje 51:74 turėjo pripažinti Turkijos pranašumą.

Į finalinį Europos moterų čempionato etapą pateks visų grupių nugalėtojos ir penkios geriausios komandos, užėmusias antrąsias vietas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)