Talentinga krepšininkė tokiu būdu simboliškai prisidėjo prie svarbios Vilerbano ASVEL pergalės prieš Prahos ZVVZ USK krepšininkes – 85:74 (24:16, 19:21, 16:15, 26:22).

Namie žaidusi Prancūzijos ekipa B grupėje įsirašė ketvirtą pergalę iš penkių galimų ir užėmė pirmąją vietą, iškovodama kelialapį į ketvirtfinalį.

J. Jocytė ant parketo pasirodė paskutinę minutę ir taškus prasiveržusi į baudos aikštelę pelnė pačią paskutinę rungtynių akimirką (vaizdo įraše – nuo 1 val. 46 min. 50 sek.).

Rezultatyviausios tarp nugalėtojų buvo Aleksandra Crvendakič ir Helena Ciak.

Čekijos komandai, kuri liko už ketvirtfinalio borto, 18 taškų surinko Maria Conde.

Kartu su ASVEL iš B grupės į atkrintamąsias varžybas pateko Stambulo „Fenerbahče“ (4/1) iš Turkijos. Kartu su ZVVZ USK (2/3) pasirodymą turnyre baigė Lenkijos atstovės – Gdynios „Arka“ (0/5) krepšininkės.

Ketvirtfinalyje ASVEL žais su Stambulo „Galatasaray“ komanda. Šio etapo formatas – dvejos rungtynės (vienos Turkijoje, kitos – Prancūzijoje).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)