2013-ųjų vasarą atsisveikinęs su Kauno „Žalgiriu“ J. Plaza stojo prie Malagos ekipos vairo, kurią treniravo penkis sezonus.

Per tą laiką po katalono sparneliu pabuvo ir Domantas Sabonis, ir Mindaugas Kuzminskas, tačiau 54-erių specialisto karjeros etapas „Unicaja“ klube baigėsi.

Skambiausiu J. Plazos pasiekimu Malagoje tapo 2017-aisiais laimėta Europos taurė, suteikusi komandai teisę laikinai sugrįžti į Eurolygą.

Kaip skelbia Gigantes.com, „Unicaja“ klubas jau rado pamainą Malagą paliekančiam krepšinio specialistui.

Prie Malagos ekipos vairo stos 51-erių graikas Fotis Katsikaris, su kuriuo ilgalaikė sutartis bus pasirašyta artimiausiu metu.

Per savo karjerą F. Katsikaris treniruos jau šeštą ACB lygos komandą. Anksčiau jis dirbo Valensijoje, Bilbao, Mursijoje (dviejose skirtingose ekipose), o šį sezoną vadovavo Tenerifės „Iberostar“ kolektyvui.
Fotis Katsikaris

Malagos komandą palieka ir lyderis Nemanja Nedovičius, persikeliantis į Italiją.

Ispanijos žiniasklaida skelbia, kad iš Malagos išvyks ir vidurio puolėjas Jamesas Augustine'as, kuriuo domisi „Žalgiris“ ir Tel Avivo „Maccabi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)