Šiuo metu rungtyniauti negali gynėjai Derrickas Rose'as ir Chauncey Billupsas bei vidurio puolėjai Dwightas Howardas ir LaMarcusas Aldridge'as, praneša Reuters.

„Pagrindinis rūpestis yra dideli vaikinai. Jeigu aukšti komandos žaidėjai patiria traumas, tai kelia susirūpinimą. Panašioje situacija buvome atsidūrę pasaulio čempionate Turkijoje. Mes turėsime koreguoti savo žaidimą, jei po krepšiu neturėsime D. Howardo. Tiesa, mes dar turime laiko viską susitvarkyti, tačiau vidurio puolėjai yra mūsų problema“, sakė JAV rinktinės treneris.

JAV rinktinėje žodinį sutikimą žaisti davė didžiausios NBA žvaigždės LeBronas Jamesas, Dwyane'as Wade'as, Kobe Bryantas ir Kevinas Durantas. Todėl komandai iškelti tikslai – patys aukščiausi.

„Mums kelti susirūpinimą gali tik Ispanijos rinktinė. Tačiau yra įvairiausių būdų, kaip mes turime žaisti, jog juos nugalėtume. Puikiai tą įrodėme 2008 ir 2010 metais. Stengsimės panaudoti visų žaidėjų geriausias individualias savybes. Turime demonstruoti gerą žaidimą jau grupės etape ir atlikti viską geriau nei kitų rinktinių krepšininkai. Manome, kad galime turėti nepakartojamą rinktinę. Ją vėl galėsime vadinti ypatinga“, žadėjo M. Krzyzewski.

Galutinį jungtinių valstijų rinktinės dvyliktuktą treneris žadėjo paskelbti liepos 7-ą dieną.

Tuo tarpu Lietuvos rinktinė tam, kad dalyvautų 2012 metų Londono olimpiados krepšinio turnyre, turės įveikti atranką Venesueloje liepos 2-7 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)