Barselonoje gimęs atletiškas gynėjas taip pat turi ir Ispanijos pilietybę, o pastaruosius tris metus savo įgūdžius tobulino Barselonos „FC Barcelona“ sistemoje.

Praėjusį sezoną T.Digbeu atstovavo „FC Barcelona“ dublerių komandai antrojoje Ispanijos lygoje ir ten per 13 žaidimo minučių mesdavo po 3,9 taško bei atkovodavo po 1,3 kamuolio.

Nepaisant savo jauno amžiaus, T.Digbeu net tris metus iš eilės gynė Barselonos aštuoniolikmečių garbę Eurolygos jaunimo turnyre. Paskutinį kartą talentingasis krepšininkas Eurolygos jaunimo atrankoje rinko po 14,7 taško, po 5,7 atkovoto kamuolio, po 4 rezultatyvius perdavimus ir po 1,2 perimto kamuolio, o tai jam garantavo patekimą į geriausių turnyro žaidėjų simbolinį penketuką.

Prestižinėse krepšinio stovyklose puikiai vertinamas 17-metis 195 cm ūgio gynėjas yra garsaus Prancūzijos krepšininko Alaino Digbeu sunūs.

Praeityje A.Digbeu ne tik vilkėjo savo šalies rinktinės marškinėlius, tačiau ir atstovavo Ispanijos krepšinio grandams Madrido „Real“ bei „FC Barcelona“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)