Jau šiandien 14 val. žais „KOMANDORAI“ su „ROYAL DECORS“, o 16 val. „KATOS GRUPĖ“ su „DP“.

O nuo 18 val. portale Delfi ir per Delfi TV tiesiogiai stebėkite susirungsiančius „SYNKARB“ su kapitonu Arvydu Šikšniumi, prieš „AROTENA OKAS“, kurios priešakyje stovės kapitonas Simas Jasaitis.

Netrukus po pertraukos, 20 val. krepšinio aikštelėje susitiks „VDU“, vadovaujama kapitono Donato Sabecko, su „JL“ ir jos kapitonu Tomu Lekūnu.

Renginio organizatoriai teigia, kad ši krepšinio vasaros lyga, ne tik smagi pramoga stebėtojams, bet ir puikus šansas krepšininkams, dar nepasirašiusiems sutarties su klubu.

„Pagalvojome, kad tokias rungtynes, kuriose krepšininkai galės ne tik pasiruošti artėjančiam sezonui, bet ir galimai pasirodyti Lietuvos ir užsienio treneriams, galime suorganizuoti mes. Turnyro metu krepšininkai, kurie jau kurį laiką žaidžia užsienyje, turės galimybę priminti apie save, kiti – parodyti, ką nuveikė ir kaip patobulėjo karantino metu“, – sako lygos organizatorius, krepšinio agentas Tadas Bulota.

Sporto aistruoliai „Bucket Summer Leage |2020“ džiaugtis galės nuo šiandien iki pat rugpjūčio 5 dienos. Svarbiausių akimirkų aikštelėje nepraleiste stebėdami rungtynes portale Delfi ir televizijos kanalu Delfi TV.

Visą krepšinio vasaros lygos tvarkaraštį rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)