Praėjusiais metais padidinus Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynių skaičių, „Žalgirio“ aistruoliai gali mėgautis beveik 40 rungtynių namų aikštelėje. Kitą sezoną LKL ir Eurolygos formatas neturėtų keistis, todėl fanų laukia nemažiau įdomių aukščiausio lygio krepšinio mačų.

Kaip ir praėjusį sezoną abonementas galios „Žalgirio“ komandos rungtynėms, vykstančioms „Žalgirio“ arenoje Eurolygos ir LKL reguliariame sezone, Eurolygos TOP-16 ir TOP 8 etapuose (arba Europos taurės turnyre) ir LKL čempionato atkrintamose rungtynėse ir finaluose.

Įsigyjant „Žalgirio“ sezono abonementą, sutaupoma daugiau nei 50 proc. nei perkant atskirus bilietus ir nereikia rūpintis bilieto pirkimu prieš kiekvienas rungtynes, o pratęsiant abonementą, galioja ir didelės nuolaidos. Taip pat „Žalgirio“ abonementą galima įsigyti išsimokėtinai naudojantis „Mokilizingo“ paslaugomis be jokio pabrangimo. Norint pasinaudoti šia paslauga reikia atvykti į „Žalgirio“ arenos kasą.

Praėjusių metų sezono abonementų savininkų vietos „Žalgirio“ arenoje išliks saugios iki liepos 15 d., bet tiek jie, tiek naujai įsigyjantys abonementus, turėtų paskubėti, nes pirmas pardavimo etapas truks iki birželio 15 d., o po to abonementai brangs.

Įsigijus ar prasitęsus abonementą iki birželio 15 d., kiekvienas „Žalgirio“ gerbėjas sulauks ypatingos dovanos – vieną vasaros mėnesį jis galės nemokamai sportuoti bet kuriame „Impuls“ sveikatingumo klube.

Prasitęsti abonementus galima „Žalgirio“ arenos kasoje (Karaliaus Mindaugo pr. 50) ir internetu.