Katalonai šeštadienį svečiuose 74:76 nusileido Mareko Blaževičiaus atstovaujamam Santjago de Kompostelo „Obradoiro“ klubui.

„Barcą“ išgelbėti galėjęs Nikolos Mirotičiaus bandymas per M. Blaževičiaus rankas net nelietė lanko – atsitrenkė į lentą.

Nurijęs skaudžią piliulę Barselonos komandos vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius nors ir pripažino, kad Ispanijos ACB lygoje sunki yra kiekviena išvyka, kaip visuomet turėjo priekaištų ir savo auklėtiniams.

„Pirmoje pusėje mes buvo blogi, bet po pertraukos pagerinome žaidimą. Turėjome pranašumą kovoje dėl atšokusių kamuolių, tačiau nepataikėme metimų. Be to, per daug kartų prasižengėme, o kai suteiki savo varžovams tiek šansų, ACB lygoje tave gali nugalėti bet kas“, – kalbėjo strategas iš Lietuvos.

Jis nebe pirmą kartą šį sezoną akcentavo ir tai, kad „Barcelona“ stokoja žudiko instinkto.

„Mes išeiname į aikštę žaisti, o ne žudyti – čia yra didelis skirtumas. Tai yra mūsų problema. Su 90 rungtynių per sezoną nėra lengva padaryti, kad būtų kitaip, bet tai negali būti pasiteisinimas“, – pabrėžė Šaras.

Jis pridūrė, kad jį pati kol kas stebina gera N. Mirotičiaus sportinė forma, nors šis teturėjo kelias visavertes treniruotes ir svaresnio jo indėlio buvo tikimasi tik sausio mėnesį.

Primename, kad M. Blaževičius nugalėtojams surinko 13 taškų ir 4 atšokusius kamuolius, o Rokas Jokubaitis saviškiams sukaupė 2 taškus ir 2 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)