Į spaudos konferenciją Š. Jasikevičius atsivedė ištikimą „Žalgirio“ ir savo gerbėją – Mėją. Mergaitė dar pusfinalio serijoje Panevėžyje buvo iškėlusi plakatą „Šarai, pasilik“. Š. Jasikevičius jai parodė išskirtinį dėmesį – pasodino šalia savęs spaudos konferencijoje ir sakė, kad jos taip pat galima klausti, jei tik klausimų bus.

„Svarbiausia buvo laimėti. Esame labai patenkinti. Puolime žaidėme solidžiai, kantriai. Gynyboje buvo visko – ir gerų epizodų, buvo ir nesusikalbėjimų. Neatsimenu, kad kas nors po mūsų krepšiu atkovotų 19 kamuolių. Matyt, Dainius geriau komandą paruošė rungtynėms. Laukia ilga serija, o ketvirtadienį laukiame visai kitokių rungtynių“, – spaudos konferencijoje kalbėjo Šarūnas Jasikevičius.

Kalbėdamas apie Denniso Jerome'o Seeley pasirodymą Š. Jasikevičius džiaugėsi, kad pavyko susitvarkyti.

„Jis išėjo su nuliu, ką jau pasakysi. Nenoriu lįsti į jų lizdą, bet gal jų idėja buvo remtis kitais žaidėjais, Tai yra serija ir kitose rungtynėse laukia nauji iššūkiai. Prieš jį žaidžia Marius, Thomas. Buvo dvi situacijos, kai leidome mesti iš po krepšio, ypač pirmoje pusėje, bet pirmos rungtynėse yra specifinės. Antras dalykas – kaip mes reaguosime į tas detales, kurias mes akcentuosime. Antros rungtynės bus kitokios“, – neslėpė Šaras.

Paklaustas, ką turėjo omenyje teigdamas, kad D. Adomaitis geriau paruošė komandą finalui, Šaras teigė, kad kalba apie psichologiją.

„Yra motyvaciniai dalykai. Sunku labiau motyvuoti, nei finalai. Daug pralaimėjome dvikovų vienas prieš vieną. Buvo situacijų, kai mes tiesiog neatitverdavome. Į tai reikia atkreipti dėmesį. Manau, yra ir taktinių dalykų, bet mes labiausiai kreipsime dėmesį į detales ir šviežumą. Mane labai neramina tie atkovoti 19 kamuolių. Žaidžiame kas antrą dieną. Prie to įpratę tiek mes, tiek jie. Turi jie žaidėjų, o tas pats Butkevičius, Echodas gali žaisti dviejuose pozicijose. Bet mes didžiausią dėmesį kreipsime į savo žaidimą“, – kalbėjo Šaras.

Antros serijos rungtynės ketvirtadienį bus žaidžiamos Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)