Serijos iki dviejų pergalių pirmame susitikime „Barca“ po dviejų kėlinių pirmavo 43:36, tačiau po ilgosios pertraukos įjungė aukštesnę pavarą ir pasiuntė varžovus į gilų nokautą – 112:69 (18:18, 25:18, 40:18, 29:15).

Po solidžios net 43-ų taškų pergalės katalonų ekipos strategas Šarūnas Jasikevičius teigė, kad komandai „negalima pamesti galvos pirmaujant 1-0, o ekipa, pralaimėjusi tokį mačą, kitose rungtynėse sieks surengti kitokio lygio pasirodymą“.

Strategas tvirtino, jog jie turi didžiuotis „labai geru žaidimu prieš gerą komandą, tokią kaip Tenerifė, tačiau dabar jo auklėtiniai privalo išlaikyti šaltą protą ir gerai pasiruošti antram serijos susitikimui“.

Trečiajame kėlinyje Barselonos komandos tritaškių lavinos priblokšta svečių komanda per 10 minučių praleido 40 taškų ir kapituliavo anksčiau laiko.

Š. Jasikevičius ypač skambiai išsireiškė apie neįtikėtinai rezultatyvų trečią ketvirtį.

„Kaip treneris, matydamas 40 taškų pelnančią komandą, jautiesi „velniškai gerai“. Po pertraukos žaidėjai priėmė labai gerus sprendimus puolime.

Tikimės, kad tai pratęsime trečiadienį. Dar šiek tiek galime pasimėgauti šiomis rungtynėmis ir pradėti galvoti apie trečiadienio akistatą su didele pagarba varžovui“, – teigė Š. Jasikevičius.


Antrosios serijos rungtynės bus žaidžiamos trečiadienio vakarą.

Primename, kad kitame pusfinalyje Madrido „Real“ 1-0 pirmauja prieš Valensijos „Basket“ krepšininkus. Antradienio vakarą komandos tarpusavyje susitiks dar sykį. Finale taip pat bus žaidžiama iki dviejų pergalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)