„Manau, kad pirma pusė mums buvo sudėtinga. Nevykdėme žaidybinio plano, varžovas tikrai puikiai rungtyniavo. Antroje dalyje pradėjome daugiau dėmesio kreipti į detales ir buvo lengviau“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Anot trenerio, varžovai geri, tačiau visi žaidžia žemais penketais, nes turi problemų su traumuotais aukštaūgiais.

Laiko yra, bet žaisti kas antrą dieną ir tuo pat metu ruoštis finalo ketvertui nėra pats geriausias variantas. Aš jau tai sakiau prieš keletą savaičių.
Šarūnas Jasikevičius

„Gaila, kad neturime daug žaidimo prieš gerus, didelius ketvirtus ir penktus numerius, standartinių sudėčių komandas. Pasiruošimui Eurolygos finalo ketverto varžyboms tai ne į naudą. Tikiuosi, kad vyrai sugebės iš naujo susikoncentruoti ir suprasti, kad čia kitoks krepšinis nei bus penktadienį Belgrade“, – po rungtynių spaudos konferencijoje kalbėjo Šaras.

„Žalgirio“ strategas dar kartą pabrėžė, kad nedėkingas tvarkaraštis neleidžia tinkamai ruoštis svarbiausioms Eurolygos kovoms. Pastarąsias dvi savaites kauniečiai „Betsafe–LKL“ čempionate sužaidė 6 dvikovas.

„Treniruočių proceso nėra, tai labai blogai. Žaidžiame kas antrą dieną. Rytoj pailsėsime ir pirmadienį kibsime į darbą. Turime savaitę laiko. Tikiuosi vyrai supras detalių svarbą. Mums tai strigo visą sezoną. Noriu, kad žaidėjai suprastų, kur mes galime rizikuoti, o kur ne. Laiko yra, bet žaisti kas antrą dieną ir tuo pat metu ruoštis finalo ketvertui nėra pats geriausias variantas. Aš jau tai sakiau prieš keletą savaičių“, – sakė Š. Jasikevičius.

„Viskas buvo akivaizdu. „Žalgiris“ buvo greitesnis ir aukštesnis. Iš baudos aikštelės įmesti 62 taškai. Tai viską pasako apie rungtynes. Kol pataikėme, lyg buvo ir neblogai. Paskui atėjo nuovargis. Aleksandras Zacharovas ir Mauro Veljačičius pasveiks, šių žaidėjų dar sulauksime šioje serijoje“, – rungtynes apibendrino Kėdainių „Nevėžio“ vyriausiasis treneris Ramūnas Cvirka.

Antrąsias LKL ketvirtfinalio rungtynes komandos žais gegužės 24 dieną Kėdainiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)