Trim taikliais tritaškiais iš eilės rungtynes pradėję „Chimki“ krepšininkai privertė skėsčioti rankomis skėsčioti Š. Jasikevičių, tačiau po 5 Alexo Abrineso taškų iš eilės „Barcelona“ išlygino žaidimą – po pirmųjų 10 min. rezultatas buvo lygus 26:26.

Katalonams gerą impulsą davė be klaidų nuo trijų taškų linijos atakavęs Kyle'as Kuričius. Svečiams pavyko iki didžiosios pertraukos išlaikyti iniciatyvą savo rankose, o klaidos neleido „Chimki“ priartėti prie varžovų – įpusėjus dvikovai atsiliko 48:54.

Po didžiosios pertraukos svečiai įjungė aukštesnę pavarą ir po truputį didindami skirtumą ketvirtojo kėlinio pradžioje pirmavo jau 62:77 ir dvikovos baigtis jau nekėlė abejonių.

Chimki“: Aleksejus Švedas 23, Devinas Bookeris 13, Jordanas Mickey 11, Errickas McCollumas 10.

Barcelona: Corry Higginsas ir Kyle'as Kuričius – po 18, Rolandas Smitas 12, Pierre Oriola 9 (10 atk.k.), Nickas Calathesas 8 (15 rez.p.).

Gruodžio mėnesį Š. Jasikevičiaus auklėtiniai namie įveikė „Chimki“ 87:74.

Dvigubą savaitę „Barcelona“ baigs sausio 15 dieną dvikova Maskvoje su CSKA, o „Chimki“ – sausio 14 dieną Stambule su vietos „Anadolu Efes“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)