„Sužaidėme neblogas rungtynes. Malonu, kad jau sugrįžta traumuoti žaidėjai, malonu, kad sužaidžia jaunimas“, – džiaugėsi „Žalgirio“ treneris.

Po traumos sugrįžęs Leo Westermannas į „Skycop“ krepšį sumetė 7 taškus bei atliko net 8 rezultatyvius perdavimus. Tokiu prancūzo pasirodymu Š. Jasikevičius liko patenkintas.

„Sužaidė visai padoriai. Lauksime, kol jis grįš į savo ritmą“, – sakė „Žalgirio“ vairininkas.

Rezultatyviausiai kauniečių gretose rungtyniavo kitas po traumos į rikiuotę grįžęs žaidėjas Antanas Kavaliauskas, pelnęs 15 taškų.

Po triuškinamo pralaimėjimo Prienų „Skycop“ vyriausiasis treneris V. Šeškus atviravo, kad nesitikėjo tokio didelio taškų skirtumo bei bedė pirštu į vieną komandos problemą.

„Tikėjausi pralaimėti mažesniu skirtumu, tačiau gale rungtynių sakiau, kad pusė skirtumo susidėjo iš to, jog nesilaikėme nuostatų, kurias buvome susitarę prieš susitikimą. Žaidėme labai banguotai, o per kelias minutes praleisdavome po 8 ir daugiau taškų. Savo žaidėjų akyse nemačiau ugnelės. Po rungtynių pasakiau savo vyrams, kad su didesniu noru galima „atlošti“ ir iki 8 taškų. Esmė, kad rodome, kad galime žaisti, bet patenkame į dideles duobes. Nesilaikome derinių, o tokie dalykai yra skausmingi“ – kalbėjo treneris.

V. Šeškaus teigimu, komandos žaidimas turėtų gerėti jei pavyks įsigyti sunkiojo krašto pozicijoje rungtyniaujantį žaidėją. „Aukštą žmogų šioje pozicijoje turime tik vieną. Komanda gali žaisti, tiesiog reikia įsigyti ketvirtą numerį ir tada visas paveikslas pasirodys“, – sakė strategas.

Paklaustas, kokio tipo žaidėjo yra ieškoma V. Šeškus teigė, kad Prienai laikosi savo filosofijos ir ieško gerai tritaškius pataikančio sunkiojo krašto puolėjo.

„Kiekvienais metais ieškome iš toli gerai pataikančių žaidėjų, tačiau paieškos užsitęsė. Buvo kelios kandidatūros, bet ne mes vieni siūlome sutartis. Tokiam klubui kaip Prienai nėra lengva prisivilioti žaidėjų“, – sakė treneris, kurio teigimu, „Skycop“ nors ir rikiuojasi turnyrinės lentelės apačioje, pateks į atkrintamąsias.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)