„Mums tai buvo labai sudėtingos rungtynės, mes to laukėme. Krepšinis buvo geras, su daug emocijų, abiems komandos teko daug dirbti, – kalbėjo Š. Jasikevičius. – Išties mėgavausi tuo reginiu, nes atrodė, lyg žaistume atkrintamosiose varžybose.

Esu laimingas, galėdamas matyti, kaip žaidė mūsų įžaidėjai, nes jie vadovavo aikštėje, priėmė gerus sprendimus ir vedė ekipą į pergalę“.

„Barcos“ gynėjas Alexas Abrinesas pabrėžė, kad tai buvo sunkios rungtynės: „Ir laimėjome prieš varžovus, kurie šį sezoną dar nebuvo patyrę pralaimėjimo. Galvoju, kad komanda žengė žingsnį į priekį“.

Katalonų ekipos kapitonas Pierre'as Oriola gyrė Marcelinho Huertas.

„Atrodo, kad Marcelinho neveikia amžius. Jaučiamės gerai, kiekvieną kartą aš asmeniškai taip pat žaidžiu vis geriau, tačiau faktas, kad turime daug rungtynių ir negalime treniruotis, taip pat turi įtakos“, – sakė jis.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)