Atrodė, kad krepšininkų nesutrikdė sudėtinga kelionė iš Madrido, kuomet dėl lėktuvo gedimo po Eurolygos rungtynių Ispanijoje komanda namo grįžo viena para vėliau nei planuota.

„Jautėsi, kad komanda tikrai yra laiminga gyventi. Dabar tai yra juokinga, tada nelabai buvo juokinga“, – po pergalės sakė Š. Jasikevičius.

Nuo pat rungtynių pradžios puolime dominavęs „Žalgiris“ nerodė jokio nuovargio po į Eurolygos ketvirtfinalį juos nunešusios sunkios pergalės prieš Madrido „Real“. Vien per pirmąjį kėlinį kauniečiai pelnė 39 taškus, greitai įgijo didelę persvarą ir ją išlaikė iki pabaigos.

Eilinį kartą LKL rungtynėse „Žalgirio“ vyriausiasis treneris į aikštę leido visus registruotus krepšininkus, visiems pavyko pasižymėti taškais. Rezultatyviausias kauniečių komandoje buvo 17 taškų pelnęs Edgaras Ulanovas, be jo, dar 5 žalgiriečiai pelnė dviženklį taškų skaičių.

Rungtynėse kauniečių gretose dėl anginos nežaidė Nate'as Woltersas. Šaras vis dar neturi jokių žinių dėl Pauliaus Jankūno.

Šiaulių komandoje labiausiai pasižymėjo Sethas Allenas, surinko 20 taškų, dar 16 pridėjo Antanas Udras.

„Pasakiau po „Žalgirio“ rungtynių su „Realu“, kad „Žalgiris“ neša garbę Lietuvos sportui, neperdedu, ten buvo puikios rungtynės. Tą pasakiau savo žaidėjams, kad žinotų, kad prieš tokia komanda yra garbė žaisti.

Man truko vyrų laisvumo, kad nors centimetru ar milimetru komanda ūgtelėtų meistriškumu. Pritrūko laisvo žaidimo, kovos ir drąsos. Esu šiek tiek nepatenkintas. Gal jie paskui supras prieš ką žaidė“, – po rungtynių spaudos konferencijoje kalbėjo „Šiaulių“ vyriausiasis treneris Antanas Sireika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)