Kauno „Žalgirio“ krepšininkai trečiadienio vakarą „Gloria Cup“ turnyro pirmosiose rungtynėse po pratęsimo 98:100 (23:26, 21:16, 23:25, 21:21, 10:12) nusileido Eurolygos vicečempionei Stambulo „Anadolu Efes“ komandai. Ketvirtadienį žalgiriečių lauks Stambulo „Galatasaray“ išbandymas. Tiesioginę transliaciją nuo 20.00 val. žiūrėkite per DELFI TV.

„Priešsezoninėse rungtynėse yra labai gerai patirti tokį intensyvumą, tokį nervų karą. Šios rungtynės išeis mums į naudą. Gaila, kad atidavėme šias rungtynes, kaip ir dažnai atiduodame sezono pradžioje, dėl disciplinos trūkumo, nepažinojimo sistemos ir šiaip dėl tam tikrose situacijose krepšininkų žaidimo pagal senas taisykles, idėjas.

Tikrai gaila. Turėjome pergalę savo rankose, o tokia komanda kaip „Anadolu Efes“, nubaudžia, jei pradėsi išsigalvoti kažkokius dalykus. Mums tai gera pamoka. Smagu, kad iš dalies buvome netoli pergalės prieš Eurolygos finalininkus“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.


27 taškus žalgiriečiams pelnė Nigelis Hayesas, tačiau strategas to nesureikšmino: „Tai komandinis žaidimas, reikia visų indėlio, mėginsime tai išgauti.“

Kontrolinėse rungtynėse prieš tai amerikietis sunkiai rinko taškus. „Jaučiuosi geriau, stengiausi žaisti agresyviau. Paskutiniame ketvirtyje turėjome 10 taškų persvarą, bet kvailos pražangos neleido užsitikrinti pergalės. Tam ir yra priešsezonio rungtynės, kad pasimokytume“, – sakė N. Hayesas.

Š. Jasikevičiaus pagyrų sulaukė Rokas Jokubaitis, pelnęs 10 taškų. „Žaidė Rokas drąsiai, gal kažkiek krūvis nueina, žaidėjų kojos atsigauna, malonu už jį, priėmė gerus sprendimus“, – pastebėjo treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)