Nerimo dėl auklėtinių žaidimo neslėpęs Š. Jasikevičius teigė, jog rungtynės nepavyko. Strategas apgailestavo dėl to, kad naujiesiems komandos žaidėjams vis dar nepavyksta perprasti jo taktinių schemų.

„Rungtynėmis tikrai negalime būti patenkinti. Nereikia meluoti, jos tikrai nepavyko. Požiūris į rungtynes buvo prastas, detalių vykdymas buvo katastrofinis.

Rodome žaidėjams tuos pačius vaizdo klipus dvi savaites, bet progreso nėra. Tai mane nuteikia gąsdinančiai. Negaliu būti patenkintas, jei varžovai per tris kėlinius įmeta 83 taškus“, – sakė treneris.

Š. Jasikevičius tikisi, jog netrukus prie klubo prisijungsiantiems Lietuvos rinktinės žaidėjams ilgai laiko norint įsivažiuoti neprireiks, tačiau nerimauja dėl australo Jocko Landale'o.

„Dabar pradedame naują fazę, kai vėl reikia į sistemą įjungti naujus penkis žaidėjus. Aišku, keturi iš jų daugiau ar mažiau žino sistemą, bet Landale'as atvažiuos galvoje turėdamas Australijos rinktinės idėjas.

Reikės, kad tos idėjos pasikeistų. Kad visi eitume kaip vienas kumštis“, – dėstė strategas.

Gera nuotaika po pergalės nespindėjo ir A. Milaknis, kuris į Bursos ekipos krepšį įmetė 7 tritaškius iš 10. Anot snaiperio, žaidėjams trūksta tarpusavio supratimo.

„Stengiamės naujokams padėti, kad jie greičiau išmoktų ir būtų įvesti į sistemą, bet reikia laiko, o to laiko daug neturime. Prisijungus penkiems žaidėjams toliau dirbsime ir gerinsime tą savitarpio supratimą.“

A. Milakniui tariant šiuos žodžius, už jo praėjęs vienas „Žalgirio“ naujokų Nigelas Hayesas praskaidrino interviu išraiškinga grimasa. Akivaizdu, jog amerikietis buvo nusiteikęs daug geriau už bendraklubį.

„Tu toks juokingas“, – N. Hayesui po interviu ironiškai tarė A. Milaknis, o 14 taškų sekmadienį pelnęs amerikietis dar kartą priminė, kad mokosi lietuvių kalbos.

„Mano lietuvių kalba yra beveik tobula. Duok man dar vieną savaitę ir galėsime pakalbėti“, – žadėjo N. Hayesas.

„Žalgiris“ sezoną pradės kitą sekmadienį, kai „Betsafe-LKL“ rungtynėse svečiuose susitiks su „Šiauliais“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)