Ispanijos čempionų titulą ginanti „Barcelona“ trečiadienį Badalonoje 83:77 (23:14, 23:22, 15:20, 22:21) nugalėjo vietos „Joventut“, susigrąžino aikštės pranašumą ir pirmauja pusfinalio serijoje iki trijų pergalių 2-1.

„Svarbiausiomis akimirkomis priėmėme gerus sprendimus, o taip buvo kertinis dalykas, nes žaisti Badalonoje buvo išties sunku. Vaikinai atidavė viską ir nusipelnė pergalės“, – sakė Š. Jasikevičius.

Lietuvis pabrėžė, kad „Barcelona“ komandos gynybai daugiausiai problemų kėlė varžovų vidurio puolėjas Ante Tomičius, esantis puikios sportinės formos.

„Joventut“ apskritai labai gerai kovoja. Gerai, kad žaidėme solidžiai ir didžiąją rungtynių dalį turėjome iniciatyvą savo rankose. Vis dėlto kai kuriose situacijose negalėjome pasiekti proveržio. Kai tik pasiekdavome dviženklį skirtumą, varžovai pataikydavo arba padarydavome klaidą, – mintimis dalijosi Šaras. – Nepaisant to, esame labai patenkinti, kaip žaidėme. Nieko nedovanojome varžovams. Psichologiškai buvome gerai nusiteikę. Žaidėjai žinojo, kad turi aukotis. Gerai išnaudojome varžovų pražangas.“

Kitas mačas vyks Badalonoje penktadienį. Primename, kad varžovų finale jau laukia Madrido „Real“, pusfinalyje 3-0 eliminavęs Vitorijos „Baskonia“ su Roku Giedraičiu ir Tadu Sedekerskiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją