Buvęs žalgirietis Brandonas Daviesas turėjo atpažinti po mačo Š. Jasikevičiaus išsakytas frazes, kadangi jas girdėdavo Kaune.

„Pagaliau žaidėme kaip vyrai, o ne nesubrendę berniukai. Antra rungtynių pusė mums buvo labai gera, nes mokėjome kentėti. Daug geriau gynėmės, puolėme kantriau, ir tai atspindi rezultatas“, – komentavo Š. Jasikevičius.

Kol kas „Barcelona“ laimėjo abejas nacionalinio čempionato rungtynes, tiesa, po pirmosios pergalės prieš Burgoso „San Pablo“ treneris iš Lietuvos anaiptol nebuvo patenkintas auklėtinių žaidimu.

Ketvirtadienį Ispanijos vicečempionams nepadėjo izoliacijoje atsidūręs puolėjas Victoras Claveras, prieš tai kontaktavęs su COVID-19 užsikrėtusiu pašaliniu asmeniu.

Pergalę nukalė Nikola Mirotičiaus ir Alexo Abrineso tandemas. Pirmasis pelnė 24, antrasis – 21 tašką. „Barcelona“ įtikinamai laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių – 34:15.

Eurolygą Š. Jasikevičiaus auklėtiniai turėtų pradėti namuose spalio 1 d. rungtynėmis su 2019 metų čempionu Maskvos CSKA (Rusija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)