Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai ketvirtfinalio serijoje iki 2 pergalių pirmauja 1-0.

„Sveikinimai varžovams – jie šiandien buvo geresni. Mes šiandien sužaidėme neblogai ir kur kas geriau, nei prieš savaitę. „Žalgiris“ tokio lygio, kad mūsų klaidas puikiai išnaudojo. Bet kokiu atveju, „Žalgiris“ buvo geresnis, o mes padarėme viską, ką galėjome. Manau, kad šiandien rezultatas neatspindi to, ką matėme aikštelėje“, - kalbėjo Andrejus Urlepas, „Dzūkijos“ strategas.

„Malonu pradėti pergale. Lengva ji nebuvo – to ir nelabai tikimės. Mes kažkiek pridėjus koncentracijos išsprendėme reikalus. Antroje dalyje jau kontroliavome rungtynes nuo gynybos. Tą parodo 29 jų taškai antroje rungtynių dalyje“, - teigė Š. Jasikevičius.

Keremas Kanteris vien pirmoje rungtynių dalyje į šeimininkų krepšį sumetė 22 taškus, o antroje surinko 8 – iš viso turko sąskaitoje net 30 taškų (31 naudingumo balas).

„Jis labai geras žaidėjas puolime. Gaila, kad jis nesulaukė pagalbos iš kitų žaidėjų. Bet kokiu atveju, jis puikiai atrodo puolime. Dabar laukia kitos rungtynės ir mes žiūrėsime, ką galime padaryti ir stengsimės žaidimą pagerinti“, - kalbėjo A. Urlepas.

„Šiandien jis labai gerai pataikė. Pataikė ir sunkius metimus. Kokia 15-17 jo taškų yra mūsų nesusipratimas. Antroje pusėje buvo viskas geriau, tačiau antras kėlinys mums buvo labai blogas“, - kalbėjo Šaras.

Antrasis mačas bus žaidžiamas gegužės 16 dieną Alytuje. Jei prireiks trečiųjų serijos rungtynių, jos bus žaidžiamos gegužės 18 dieną „Žalgirio“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)