Sekmadienį vieninteliai Rokas Jokubaitis, Karolis Lukošiūnas ir Rokas Jokubaitis rungtyniavo po daugiau nei 20 minučių, kol devyni likę žalgiriečiai ant parketo praleido po 10-17 minučių.

„Visada yra dalykų, kurių žaidėjai neatlieka iki galo, bet visumoje tikrai turime būti patenkinti rungtynėmis. Pavyko žaidėjų rotacija prieš sunkią Eurolygos savaitę, pasižaidė tie, kuriems reikia daug žaisti. Esu labai patenkintas šiuo vakaru.

Bandėme tausoti žaidėjus ir turėti gerą treniruotę, kad pasiruoštume tai dvigubai savaitei. Tai tikrai pavyko“, – kalbėjo Š. Jasikevičius, negalėjęs atsakyti ar Eurolygos rungtynėse „Žalgiriui“ padės dėl čiurnos skausmų šįkart nežaidęs Marius Grigonis.

Tuo metu „Pieno žvaigždžių“ vairininkas Gediminas Petrauskas po rungtynių buvo nusivylęs dėl to, kad jo auklėtiniai nepadarė progreso po patirto sutriuškinimo pirmajame rate. Rugsėjo pabaigoje Pasvalio klubas kauniečiams nepasipriešino 47:81.

„Negalime atsakyti nei fiziškumu, nei greičiu, nei sprendimais. Liūdna, kad per kelis mėnesius nepadarėme žingsnio į priekį. Tai yra žingsnis atgal ir tas labiausiai neramina. Tai yra didžiausias galvos skausmas“, – apgailestavo G. Petrauskas.

„Žalgiris“ antradienį namuose žais su Atėnų „Panathinaikos“, o ketvirtadienį savo arenoje priims Belgrado „Crvena Zvezda“ krepšininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)