Savaitgalį Š. Jasikevičiui ir jo asistentui Dariui Maskoliūnui atliktas COVID-19 testas buvo teigiamas, abiem pagal taisykles privalomas dviejų savaičių karantinas.

Katalonų ekipoje nustačius dar vieną koronaviruso atvejį buvo sustabdytos treniruotės, tačiau po dviejų testų „Barcelona“ vis dėlto žais šią savaitę Eurolygos rungtynes, tik rungtynes Sankt Peterburge paprašė perkelti į ketvirtadienio į penktadienį.

Barselonos komandos žvaigždės klausys T. Masiulio nurodymų ne tik Sankt Peterburge, bet ir ateinančias Eurolygos dvikovas spalio 13 dieną Valensijoje su „Basket“ ir spalio 15 dieną namie su Atėnų „Panathinaikos“. Pastarosios rungtynės bus pirmosios savo aikštėje su sirgaliais.

Ispanijos čempionate taisyklės yra laisvesnės ir neapibrėžia, kiek turi trukti karantinas, todėl Šaras su D. Maskoliūnu jau galėtų imtis savo pareigų spalio 18 dieną mače su Vitorijos „Baskonia“.

O tuo tarpu Ispanijos žiniasklaida mėgina atsakyti į klausimą, kas yra T. Masiulis, stosiantis prie katalonų ekipos vairo. 45 metų trenerio asistentas dvejus metus dirbo kartu su Š. Jasikevičiumi Kauno „Žalgiryje“. Abu su Šaru kartu žaidė Lietuvos rinktinėje. Ispanai pateikia ir išsamų T. Masiulio kaip krepšininko karjeros kelią.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)