Ryškiais rungtynių favoritais laikyti katalonai namuose 75:83 suklupo prieš Bolonijos „Virtus“ (8-9) ekipą.

17 kamuolių varžovams padovanoję šeimininkai lemiamu ketvirto kėlinio metu atsiliko dviženkliu skirtumu (70:82) ir į pergalę nebepretendavo.

„Nutiko būtent tai, ko mes labiausiai baiminomės. Prastai pradėjome rungtynes ir vėliau nebesugebėjome susigrąžinti prarasto. Nors su žaidėjais apie tai buvo kalbėta, kaip tik visa tai ir atsitiko. Kaip treneris turiu prisiimti atsakomybę, kad man nepavyko nuteikti komandos“, – po pralaimėjimo pareiškė Šarūnas Jasikevičius.

Jo auklėtiniai nesulaikė dano Iffe Lundbergo, atseikėjusio 20 taškų ir perėmusio net 5 kamuolius.

„Barcai“ 12 taškų parūpino Janas Vesely, o Rokas Jokubaitis per 10 min. taškų nesukrapštė (0/3 dvitaškių), bet nusiėmė 3 atšokusius kamuolius ir išdalino 2 rezultatyvius perdavimus.

„Tai – gera pergalė. Pirmavome nuo pradžios iki pabaigos. Atlaikėme visus jų bandymus mus pasivyti. „Barcelona“ – puiki komanda su daug neįtikėtinų žaidėjų. Sunku sustabdyti juos visus, bet manau, kad atlikome tikrai solidų darbą gynyboje. Puolime – irgi: gerai dalinomės kamuoliu ir supratome, kur reikia atakuoti. Esu labai laimingas“, – džiaugėsi „Virtus“ strategas Sergio Scariolo.

Nepaisant patirtos nesėkmės, „Barca“ kartu su Vitorijos „Baskonia“ ir „Monaco“ turnyro lentelėje dalinasi 1-3 vietas.

Kitą savaitę Šaro kariauna varžysis su Vilerbano ASVEL ir titulą ginančiu Stambulo „Anadolu Efes“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją