Katalonams nebuvo lengva – įkvėpti savo auklėtinius sunku buvo ir prie ekipos vairo grįžusiam Š. Jasikevičiui. Valensijos komanda iniciatyvą savo rankose laikė visą pirmą dvikovos dalį.

Visgi aikštės šeimininkams į nugaras kvėpavę Š. Jasikevičiaus auklėtiniai po didžiosios pertraukos parodė, kad juokauti nėra nusiteikę ir, surengę galingą spurtą 16:0, išsiveržė į priekį 59:44.

Per trečiąjį ketvirtį svečiai leido Valensijos ekipai pelnyti vos 9 taškus.

„Basket“ baltos vėliavos nekėlė ir rungtynių pabaigoje pamėgino grąžinti intrigą – sumažino skirtumą iki 5 taškų (67:62). Tačiau pergalės „Barca“ iš rankų neišleido.

„Barcelona“ vertėsi be koronavirusu užsikrėtusio Nikolos Mirotičiaus, aikštėje pirmą kartą šį sezoną pasirodė Kyle'as Kuricas, tačiau ant parketo snaiperis praleido vos 5 min., prametė abu tolimus metimus ir taškų nepelnė.

Basket“: Nikola Kaliničius ir Bojanas Dubljevičius po 13, Derrickas Williamsas ir Guillemas Vivesas po 7 taškus.

Barcelona“: Rolandas Šmitas 15 (7 atk. kam.), Nickas Calathesas 14, Brandonas Daviesas ir Alexas Abrinesas po 11, Cory Higginsas 10 taškų.

Praėjusią savaitę katalonai išvykoje 70:74 buvo priversti pripažinti Sankt Peterburgo „Zenit“ pranašumą. Rusijoje prie komandos vairo stovėjo Tomas Masiulis, nes Š. Jasikevičiui ir Dariui Maskoliūnui nustačius teigiamus koronaviruso testus jie buvo priversti karantinuotis.

Ketvirtadienį Š. Jasikevičiaus auklėtinių laukia dvikova namie su Atėnų „Panathinaikos“, o „Basket“ varžove turėjo būti „Zenit“, tačiau šios rungtynės dėl į Rusijos ekipą įsisukusio COVID-19 buvo atšauktos.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)