Pirmą kartą šiame sezone po traumos žaidęs Nikola Mirotičius lemiamo kėlinio pradžioje smeigė tritaškį, po kurio „Barca“ pirmavo 74:60.

Savo sirgalių palaikoma ALBA kantriai mažino skirtumą, o po Jaleeno Smitho tritaškio komandas skyrė tik taškas (82:83).

Per paskutinę minutę komandos įsivėlė į baudų metimų seriją.

Johannesas Thiemannas galėjo išlyginti rezultatą, tačiau iš trijų baudos metimų pataikė tik du (86:87). Likus kiek daugiau nei 4 sek. prie baudų metimo linijos siųstas N. Mirotičius pataikė pirmą, bet prametė antrą baudos metimą (86:88).

ALBA dar turėjo 4,7 sek., tačiau per likusias akimirkas šeimininkai nesugebėjo išsigelbėti.


Po dvikovos Šarūnas Jasikevičius turėjo priekaištų sekretoriatui ir peržiūrėjus paskutines sekundes, panašu, „Barcos“ strategas turėjo pagrindo skųstis.

Luke'as Sikma atkovojo kamuolį, spėjo atlikti perdavimą komandos draugui J. Smithui, šis metėsi į priekį, stabtelėjo ir kamuolį siuntė atgal L. Sikmai. Tik paskutinio perdavimo metu buvo paleistas rungtynių laikas ir šioje vietoje sekretoriatas ALBA komandai „sutaupė“ bent kelias brangias akimirkas.

Tačiau šis sekretoriato vėlavimas įtakos rungtynių rezultatui neturėjo: varžovų aikštės pusėje kamuolį gavęs Y. Zoosmanas suklydo ir dvikova baigėsi „Barcos“ pergale.

Po dvikovos Š. Jasikevičius tvirtino, kad „Berlyne daug komandų pralaimės“.

„Manau, pradėjome labai gerai ir kuomet taip greitai susikrauni persvarą, atsipalaiduoji. O prieš ALBA nieko panašaus daryti negalima, nes tai komanda, kuri lygiai taip pat lengvai gali ištirpdyti skirtumą“, – portalas „AS.com“ cituoja Š. Jasikevičių.

„Geros rungtynės žiūrovams, džiaugiamės laimėję čia, nes daugelis komandų pralaimės. Patikėkit manimi.

Jei ALBA ekipai pavyks laimėti kelias rungtynes paeiliui, jie kovos dėl atkrintamųjų.

Jų skaičiai puolime ir gynyboje yra labai geri. Tai komanda, kuri pasirengusi žengti kitą žingsnį pirmyn, nes daugelį metų dirba ta pačia sistema“, – pridūrė Š. Jasikevičius.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją