Katalonai jau antrajame kėlinyje triuškino varžovus 39:22, tačiau mačo pabaigoje kiek atsipalaidavo – po „Crvena Zvezda“ spurto 10:1 skirtumas tarp komandų buvo ištirpęs iki 7 taškų (69:62). Paskutinėmis minutėmis „Barca“ susigriebė ir varžovams išsigelbėti nebeleido.

„Reikia pripažinti, kad šiose rungtynėse praradome koncentraciją ir ritmą. Pamanėme, kad čia yra „Visų žvaigždžių“ rungtynės, nes įgijome 20 taškų persvarą. Tokio atsipalaidavimo Eurolygoje negali būti niekada.

Kiekvienos rungtynės Eurolygoje yra sunkios. Kiekvieną kartą sutikus fiziškai pajėgią komandą reikia prilygti jai intensyvumu ir fiziškumu. Didžiąją rungtynių dalį tai ir padarėme. Apskritai, esu laimingas, nes ši savaitė buvo sudėtinga, o pergalės nuramina.

Toliau turime dirbti ir tobulinti dalykus. Komandos, kurios nuolat tobulėja sezono eigoje, turi geriausius šansus laimėti sezono pabaigoje. Tikiuosi, kad mes būsime tokia komanda“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Aštuntosios pergalės iš eilės „Barcelona“ sieks Prancūzijoje – lapkričio 27-ąją laukia akistata išvykoje su Vilerbano ASVEL klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)