Priminsime, kad po ketvirtadienį vykusių rungtynių su „Barcelona“ Stambulo „Anadolu Efes“ ekipą treniruojantis turkas spaudos konferencijoje pareiškė, jog Š. Jasikevičius apkaltino jo asistentą, esą šis „Sinan Erdem“ arenoje filmavo „Barcelonos“ treniruotę. „Tai yra rimti kaltinimai. Kadangi Šaras yra mano geras bičiulis, aš kviečiu jį tai įrodyti“, – E. Atamaną cituoja Eurohoops.

Anot E. Atamano, jei Jasikevičius pateiks įrodymus apie nufilmuotą treniruotę, jis tuoj pat atsistatydins. „Bet jeigu jis to negali įrodyti, tada jis turi arba atsiprašyti arba atsistatydinti iš Eurolygos trenerių asociacijos dėl to, kad užsipuolė mano asistentus“, – kalbėjo Stambulo „Anadolu Efes“ strategas.

D. Itoudis pažadėjo, kad susitiks asmeniškai su abiem treneriais ir sieks išspręsti jų nesutarimus. „Kol kas dar neturėjau progos pasikalbėti su jais apie šią situaciją, tačiau planuoju susitikti su jais artimiausiu metu ir gauti daugiau informacijos. Esame suaugę žmonės, dirbame aukščiausio lygio organizacijose, tad tikrai manau, kad galime viską išsiaiškinti ir išspręsti nesutarimus. Žmonės neturėtų pamiršti, kad sporte didelę įtaką turi emocinis faktorius“, – samprotavo D. Itoudis.

Eurolygos trenerių asociacija buvo įkurta 2019 m. vasarį, šiuo metu jos veikloje dalyvauja 20 krepšinio specialistų, dirbančių (arba dirbusių) Eurolygos komandose. D. Itoudžio teigimu, šios organizacijos tikslas – į savo gretas sukviesti visus Europos krepšinio trenerius.

„Aš esu laimingas, kad Eurolygos trenerių asociacija auga ir stiprėja. Mūsų pagrindinis tikslas, kad asociacijos nariais taptų visi Europoje dirbantys krepšinio treneriai. Vėliau mes norėtume žengti ir į kitus žemynus, pirmiausia – į Aziją. Man asmeniškai yra didelė ir garbė ir malonumas bendradarbiauti su geriausiais Eurolygos treneriais ir būti šios organizacijos vadovu“, – teigė 52-ejų graikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją