Gyvenimas koronaviruso nukamuotoje Ispanijoje grįžta į normalias vėžes, ką puikiai iliustruoja ir sportininkų ilgai lauktas proveržis – sirgaliai vėl užpildo arenas.

Plojimai garsiai aidi su profesionaliu krepšiniu atsisveikinusiam Pau Gasoliui ir vis drąsiau „Barcos“ sudėtyje besijaučiančiam Rokui Jokubaičiui, nors, kaip juokauja komandos gerbėjai, pasiekti Nikolos Mirotičiaus žaidimo lygį dar prireiks laiko.

Į įprastinę, bet malonią rutiną sugrįžtantis gyvenimas džiugina Š. Jasikevičių. Kalbėdamas su Delfi treneris neslepia manantis, kad valdžios sprendimas visiškai neleisti į arenas žiūrovų buvo perteklinis ribojimas.

Laidoje „Šaro Barsa“ strategas pasakoja ir apie tai, kaip atrodo jo tradicinė diena Barselonos „ofise“, kas svarbiausia treniruojant tokio lygio komandą ir užsimena apie tai, kokios aplinkybės jam leistų stoti prie Lietuvos rinktinės vairo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją