Itin nerezultatyviai prasidėjusioje dvikovoje katalonai įsibėgėjo antrajame kėlinyje, kurį laimėjo 28:20 ir įpusėjus dvikovai pirmavo 40:31.

Po didžiosios pertraukos Š. Jasikevičiaus auklėtiniai ir toliau turėjo iniciatyvą savo rankose ir skirtumą padidino iki triuškinančio – 69:48. Paskutinis ketvirtis buvo jau tik formalumas.

Rokas Jokubaitis nugalėtojams per 17 min. pelnė 9 taškus (2/4 dvitaškiai, 1/3 tritaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 2 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko 11 naudingumo balų.

Barcelona“: Sertačas Šanli 16 (24 naud.b.), Brandonas Daviesas 13, Nikola Mirotičius 11, Rokas Jokubaitis, Rolandas Šmitas ir Cory Higinsas po 9, Nigelis Hayes-Davisas 7, Alexas Abrinesas 6, Sergio Martinezas, Nicolas Laprovittola ir Nickas Calathesaspo 3.

Joventut“: Derekas Willisas ir Pau Ribas po 11, AnteTomičius 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją