Šeimininkai buvo pajėgesni pirmoje mačo dalyje, bet trečiame kėlinyje Kanarų salyno atstovai grįžo į kovą, o ketvirtajame jau mynė varžovams ant kulnų.

Vis dėlto įpusėjus lemiamai atkarpai Šarūno Jasikevičiaus treniruojami katalonai spurtavo 10:2 ir įgijo kiek saugesnę persvarą, kurią išlaikė iki finalinės sirenos.

Titulą ginančioje ekipoje nebuvo vieno ryškaus lyderio: dviženklį taškų skaičių rinko šeši žaidėjai. Tarp jų labiausiai išsiskyrė graikas Nickas Calathes, kurio sąskaitoje – 10 taškų, 9 atkovoti kamuoliai ir 12 rezultatyvių perdavimų.


„Barcelona“ įžaidėjas iš Lietuvos Rokas Jokubaitis ant parketo praleido 12 min. ir surinko 6 taškus (1/2 dvitaškių, 0/1 tritaškių, 4/4 baudų), atkovojo 1 kamuolį bei atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Rungtynių nebaigė „Barcos“ vidurio puolėjas iš Turkijos Sertačas Šanli, kuris sužaidęs 7 min. ir patyręs traumą buvo išvežtas į ligoninę medicininei apžiūrai.


„Gran Canaria“ gretose rezultatyviausi buvo A.J. Slaughteris (15 tšk.) ir buvęs „Barcelona“ vidurio puolėjas Artiomas Pustovojus (12 tšk.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją