K. Lowry vedama „Raptors“ komanda per savaitę iškovojo dvi pergales iš trijų galimų, o gynėjas buvo rezultatyviausias visoje NBA – vid. 29,3 taško.

Jis taip pat atlikdavo 8,7 rezultatyvaus perdavimo, atkovodavo po 3 ir perimdavo 1,3 kamuolio.

Gruodžio 3 d. dvikovoje su Jutos „Jazz“ K. Lowry sužaidė rezultatyviausias karjeros rungtynes, kuomet pelnė 39 taškus.

L. Aldridge‘o vedama „Trail Blazers“ laimėjo visus tris žaistus mačus. Aukštaūgis NBA buvo trečias pagal pelnomus taškus (27) ir šeštas pagal atkovotus kamuolius (11,7) lygoje.

Krepšininkas visose trejose rungtynėse atliko dvigubius dublius, o mače su Denverio „Nuggets“ įmetė 39 taškus ir atkovojo 11 kamuolių.

Kiti krepšininkai, pretendavę į apdovanojimus: Paulas Milsapas („Hawks“), Kyrie Irvingas („Cavaliers“), Monta Ellisas („Mavericks“), Klay Thompsonas („Warriors“), Jamesas Hardenas („Rockets“), Chrisas Paulas („Clippers“), Anthony Davisas („Pelicans“), Russellas Westbrookas („Thunder“), Tobiasas Harrisas („Magic“), Michaelas Carteris-Williamsas („76ers“), Goranas Dragičius („Suns“), Timas Duncanas („Spurs“), Johnas Wallas („Wizards“).

Daugiau: http://www.tritaskis.lt/straipsnis/k-lowry-ir-l-aldridge-as-nba-savaites-naudingiausi-34405?utm_source=copy&utm_medium=txt&utm_campaign=copy-txt

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!