Vis dėlto solidus J. Valančiūno pasirodymas – 18 taškų ir 9 atkovoti kamuoliai – neliko nepastebėtas.

Galingas lietuvio dėjimas per NBA superžvaigždę Lebroną Jamesą po puikaus DeMaro DeRozano perdavimo lygos sudarytame gražiausių dienos epizodų TOP10-tuke užėmė antrą vietą.

Pirma vieta atiteko kitam „Raptors“ nariui Rudy Gay'ui, kuris griūdamas pelnė du taškus su varžovo pražanga.

Visas NBA antradienio TOP10-tukas:

DELFI primena, kad Lietuvos rinktinės „centras“ J. Valančiūnas dominavo mačo su „Heat“ pirmoje pusėje: jis vien per pirmą kėlinuką surinko 10 taškų, o po dviejų savo sąskaitoje jau turėjo 13 taškų ir 7 atkovotus kamuolius.

Tiesa, „Raptors“ treneris Dwane'as Casey trečio ketvirčio viduryje ilgam pasodino mūsiškį ant atsarginių žaidėjų suolo ir šis aikštelėje pasirodė tik pačioje dvikovos pabaigoje.

Pats aukštaūgis sėkmingo savo žaidimo pernelyg nesureikšmino ir teigė tiesiog besistengiantis kuo labiau padėti komandai.

„Aš visada kovoju energingai. Vieną dieną sekasi geriau, kitą – ne taip gerai. Tiesiog stengiuosi žaisti savo žaidimą“, – kuklinosi J. Valančiūnas.

Gražiausi J. Valančiūno epizodai rungtynėse su „Heat“ ir lietuvio komentaras:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)