J. Valančiūnas per 33 min. įmetė 20 taškų (8/18 dvitaškiai, 4/6 baudos) ir atkovojo 9 kamuolius, o abu jo tiesioginiai oponentai surinko po 14 taškų.

Tiesa, tragiškai ketvirtą kėlinį sužaidę ir net 49 taškus per jį praleidę Toronto „Raptors“ (22/7) pralaimėjo „Bulls“ klubui rezultatu 120:129, bet išsaugojo pirmą vietą Rytų konferencijoje.

Iškart po finalinės sirenos J. Valančiūną komandos rūbinėje pakalbino išeivijos lietuvis Dainius Ruževičius.

„Dabar esame pirmoje vietoje, tai galime šiek tiek ramiau kvėpuoti. Manimi treneris pasitiki, duoda tą kamuolį, tai viskas yra gerai – traumos kol kas nekamuoja, o po vasaros nesu labai pervargęs. Todėl malonu ir žaisti“, – vykusia sezono pradžia džiaugėsi JV.

„Šis sezonas klostosi ypač gerai ir net neturiu, kuo skųstis. Dar DeMaras DeRozanas grįš ir pridės daug, nes vis tiek yra vienas pagrindinių mūsų žaidėjų“, – teigė „centras“.

„Kur smagiausia žaisti be Toronto? Tai Čikagoje. Daug lietuvių čia. Norėčiau jiems palinkėti svarbiausio dalyko – kad nepamirštumėte tėvynės Lietuvos, iš kur esame kilę ir atvažiavę“, – patriotiškai kalbėjo Jonas.

Kitas mačą „Raptors“ žais tik naktį iš šeštadienio į sekmadienį svečiuose su Los Andželo „Clippers“.

„Dabar turėsime tris laisvas dienas, mums čia kaip ir kalėdinės atostogos. Šv. Kalėdas sutiksiu su šeima Toronte, o Naujuosius metus – nežinau, kaip Dievas duos. Turbūt vėl lėktuve“, – atskleidė J. Valančiūnas, šį sezoną renkantis po 12,2 taško ir 8,8 atkovoto kamuolio.

Visų JV metimų Čikagoje vaizdo įrašas.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (306)