Svečiai šiame mače vertėsi net be keturių itin svarbių žaidėjų – Kyrie Irvingo, LeBrono Jameso, Tristano Thompsono ir Richardo Jeffersono, tačiau pirmą kartą po patirtos peties traumos žaidė Kevinas Love.

Lietuvos rinktinės „centras“ J. Valančiūnas aikštelėje praleido 22 minutes, per kurias pelnė 12 taškų (6/9 dvitaškiai), atkovojo 4, perėmė ir prarado po 2 kamuolius bei 2 kartus prasižengė.

Pirmus keturis komandos taškus įmetęs JV, kuris trečio kėlinio viduryje buvo pakeistas ir nebepasirodė iki pat finalinės sirenos, buvo rezultatyviausias nugalėtojų gretose.

11 taškų nugalėtojams surinko Cory Josephas, po 9-is – DeMarre'as Carrollas (2/11 metimai iš žaidimo) ir Anthony Bennettas, po 8-is – Luisas Scola, Bismackas Biyombo (10 atk. kam.) ir Terrence'as Rossas, 7-is – DeMaras DeRozanas (3/11 metimai iš žaidimo), 6-is – Kyle'as Lowry (2/11 metimai iš žaidimo).

„Cavaliers“ gretose išsiskyrė: Mo Williamsas 13, Matthew Dellavedova ir Andersonas Varejao po 12, Jaredas Cunninghamas 10, Timofejus Mozgovas (11 atk. kam.) ir J. R. Smitas po 7, Kevinas Love 6 taškai.

Torontiečams liko paskutinė ikisezoninė dvikova – penktadienį Monrealyje su Vašingtono „Wizards“, o jau kitą antradienį, spalio 27 d., startuoja naujasis, 70-asis, NBA reguliarusis sezonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)