„Labas, Chuckai, aš tavo pavardę galiu ištarti: Barkley. Kodėl tu negali mano?“, - šypsodamasis vaizdo įraše klausė lietuvis.

„Gerai, vakar aš kalbėjau su Jonas Valasynas...Valančiūnas, Valančiūnas. Jonas Valančiūnas. Štai taip“, - greitai pasitaisė buvęs krepšininkas.

„Aš negaliu teisingai ištarti tavo pavardės, nes kai vakar kalbėjom, sakiau, kad taip padarysiu, jei įmesi 15 taškų ir atkovosi 15 kamuolių“, - pokštus tęsė Ch. Barkley.

„16 (taškų) ir 6 (atkovoti kamuoliai) yra tikrai geri rodikliai“, - atkirto Ch. Barkley kolega Kenny Smithas.

„Man reikia daugiau atkovotų kamuolių“,- teisinosi amerikietis.

„Valančiūnas - juk lengva“, - tarti savo pavardę Ch. Barkley mokė lietuvis.

DELFI primena, kad Toronto „Raptors“ klubas savų žiūrovų akivaizdoje 115:113 (28:25; 34:19; 29:25; 24:44) nugalėjo Bruklino „Nets“ krepšininkus ir pirmą kartą serijoje iki keturių pergalių išsiveržė į priekį - 3:2.

Šeštosios ir galbūt lemiamos serijos rungtynės vyks šeštadienį Brukline 2 val. Lietuvos laiku. Poros nugalėtojas konferencijos pusfinalyje susitiks su čempiono titulą ginančiu „Heat“ klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)