Tačiau šeimininkai ir be JV paslaugų iškovojo pergalę 102:92 (21:18, 29:23, 28:22, 24:29) bei pakilo į trečią Rytų konferencijos vietą.

„Raptors“ į priekį vedė Kyle'as Lowry (5/8 tritaškiai, 7 perimti kamuoliai) ir DeMaras DeRozanas (3/12 metimai iš žaidimo, 12/13 baudos), atitinkamai pelnę 19 ir 18 taškų. 14 taškų pridėjo Louisas Williamsas, 13 – Amiras Johnsonas, 12 – Greivisas Vasquezas.

„Heat“ gretose išsiskyrė Dwyane'as Wade'as ir Goranas Dragičius, surinkę 25 ir 18 taškų. 11 taškų – Michaelo Beasley sąskaitoje, 9 taškai – Hassano Whiteside'o (12 atk. kam.).

Išvakarėse tėvu tapusiam 22-ejų metų J. Valančiūnui „Raptors“ suteikė poilsio ir šventės dieną, o jo vietą komandos starto penkete užėmė Tyleris Hansbrough.

„Jis didžiuojasi Jono jaunesniojo gimimu“, – prieš mačą žurnalistams pareiškė treneris Dwane'as Casey, pridūręs, kad J. Valančiūno ir jo žmonos Eglės pirmagimis kol kas nepasižymi tėvo ūgiu, o sveria apie 3,5 kg.

Tuo metu „Toronto Sun“ žurnalistas Ryanas Wolstatas savo „Twitter“ paskyroje tikina, kad berniukas įgijo Kanados pilietybę.

„Sveikinimai Jonui Valančiūnui su Jono jaunesniojo gimimu. Vyresnysis šiandien nežais, o berniukas įgijo Kanados pilietybę...“, – rašo jis.

Pagal Kanados įstatymus, asmeniui, gimusiam šios šalies teritorijoje (ius soli principas), automatiškai suteikiama Kanados pilietybė, jei tėvai yra Kanados piliečiai ar turi leidimą nuolat joje gyventi.

Jauna šeima pagausėjimo sulaukė ketvirtadienį 11 valandą vakaro Kanados laiku arba penktadienį 5 valandą ryto Lietuvos laiku.

Primename, kad J. Valančiūno tėvo vardas – taip pat Jonas.

J. Valančiūnas savo mylimajai pasipiršo po pusmečio draugystės – 2013 metų liepos pradžioje. Krepšininkas ir ketveriais metais vyresnė buvusi Seimo nario padėjėja susituokė 2013 metų rugsėjo mėnesį Raseiniuose. 2014 metų birželį porą prisiekė amžiną meilę prieš Dievą ir iškėlė didžiulę vestuvių puotą. Sutuoktiniai medų kopinėjo Maldyvuose.

Mūsiškis šį sezoną per mačą vidutiniškai renka po 12 taškų ir 8,6 atkovoto kamuolio. Jo metimų iš žaidimo taiklumas – 56 proc., baudų – 80 proc.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (280)